torsdag 16. august 2007

7UKER.....uff!

Ja nå har de blitt 7 uker gamle.De er midt i sin nyyyydeligste alder og jeg får aldri nok av dem.Så utrolig skjønne og festlige med sine mange krumspring.Nå går tiden så alt for fort og de er klare for nye hjem omikke så mange ukene......men heldigvis det er faktisk 5 uker igjen:-))) 5 uker med masse lott og løye for vår del.De freser rundt på gulvet her nå og høres mer ut som flodhester en pusebarn..hehe...kanskje ikke så rart for jammen meg er dem tunge.Conrad veide 955g og Cornelius tar innpå med 943g.De siste dagene er dem og blitt kjempe flinke til å spise selv! Jiippi for det har vært slitsomt å flaske dem opp.

Bingen forsvant ganske så kjapt så nå er stuen en eneste stor leke plass for katter...og barn.



Ikke all mat er spisende tydeligvis.Kattemat på boks er tull og bør helst graves ned.Men seiefilet i havregryn det er snadder og går ned på høykant...heldigvis for jeg trodde aldri dem skulle begynne å spise fast føde...hehe...

Broren min er en dyktig hobbyfotograf og han var innom her og tok noen herlige bilder av dem.De kan sees på www.soafoto.no det er bare å klikke seg inn på bilder og så inn på dyr.Forresten er det også vel verdt å ta en titt på de andre bildene han har tatt.Utrolig mye flott!!!

Ingen kommentarer: