onsdag 12. september 2007

Skategutta...apegutt...og pyntegutta:-))

HJEEEEEELP....nå har de blitt 11 uker.Fyttikatta dette er bare ikke mulig altså.....aner ikke hvor alle disse ukene blitt av jeg da??????.....he he joda de har har blitt brukt til kos og lått og løye med 2 totalt galne pusegutter.

11 uker og store gutter fremdeles. CONRAD:1490 og CORNELIUS:1498

Her tester de ut storebror sitt siinsykt mega kule og nye skateboard.Og dette var tøft ja...for det beveget seg jo.Så det ble full fres over stuen med 2 små passasjerer..he he


ApekattCornelius...her var det både god utsikt og perfekt jakteplass på broremann:-)
Og så var det pyntegutta da.......det er jo ikke mulig å kjøpe seg noe nytt uten at dem skal sjekke det ut.Til og med min nydelige romantiske duk som jeg kjøpte på mandag måtte tas i nøye ettersyn....og jeg tror de bestemte seg for at denne duken var lekker og at jeg trengt litt mer pynt på spisebordet mitt ja...trollunger.
Nå har dem utvidet horrisonten og inntatt 2 etg.De er tyranner overfor våre kjære dobermann.Jeg tror Cron ser frem til de skal flytte for de plager livet av ham på kveldene.De hopper og spretter på ham..bruker sengen hans som kamparena og flytter seg overhodet ikke når han vil ha sengen sin i fred.Stakars Cron han piper og piper og legger seg på føttene til pappa for å få fred.De er 2 rare gutter disse her...kommer til å savne dem sååå mye....*sukk*

7 kommentarer:

kristine og christian sa...

Conrad i kjent posisjon, beina rett ut. Gleder oss kjempe mye til å ta over rampegutten.

HildeS. sa...

Hei hei.

Så søte pusekattar du har.
Det virkar veldig kjent det der med å legge seg på nye ting oppå bordet,ja.

Ps.eg er mamma til Malin:o)

Malin sa...

Hihi..så søte di e:):)
Forstår godt at du komme te å savna di!! Klem

Cronchios sa...

Sååå koselig med kommentarer i bloggen min:-)

Kristine,jeg så ikke at beina lå slik på han før du kommenterte d..hehe...herlige Conrad,tror han kommer til å surre dere rett runt poten sin..hihi

Hilde,så koselig at du stikker innom,vet at du er mammen til Malin for jeg har smugtittet i en fantastisk flott blogg jeg....så det så;-))Skjønner hvor Malin har mye av sitt talent i fra:-))

OG GJETT OM JEG KOMMER TIL Å SAVNE GUTTENE MINE.....*SNUFS*;-)

Anonym sa...

ååh.. såå skjønne de er blitt altså.. her har vi bianca med løpetid og en annen liten pus i fosterhjem fra dyrebeskyttelsen for en liten periode. bianca har jo bare såå lyst til å være venner og leke og tulle, mens den andre vil ikke engang se på henne.. du har gjort en kjempejobb med bianca for hun er bare snill og god mot absolutt alle dyr som vi har på besøk over kortere eller lengre perioder.

lykke til med siste uken før du må gi dem fra deg.. blir nok et stort savn..

-ingvild, bianca, david og oskar-

Cronchios sa...

Hei Ingvild så koselig å høre fra dere.Ja Bianca er ei herlig god jente uten tvil,og det var såååå utroolig gøy å treffe henne igjen i sommer!! Snille dere er som hjelper dyrebeskyttelsen.

Tone

Malin sa...

Hei Tone!

Eg har tagga deg i bloggen min;)