onsdag 28. mai 2008

Dis..solgt

Lille Dis er ei nydelig lita blåskilpadde jente.Farge fordeligen ser ut til å bli ganske så delikat og jevn.Hun er et sjarmtroll og ikke minst et stooort kosetroll. En skikkelig kattunge laget av gull.

Her om dagen tittet jeg på TV og plutselig hva var det da som kom tittende frem på kneet mitt...jo lille Dis.Hun klartet helt til tops og der ble hun filmen ut...hehe.

Å posere er noe denne jenta kan.Hun er så nydelig og snill.
Hehehe.....å hvor herlig liten bamse.Ungene i huset er helt trult i henne.

Skummel og leken kan også hun bli,men det er heller sjelden.Hun foretrekker mye heller være sammen med oss i sofaen.Hun sitter gjerne på en skulder og tar en titt på TV.Prater gjør hun også.Roper og griner om hun ikke finner oss.Så dette er ei skikkelig mammadalt og vil bli en fantastisk kompis for sine eventuelle nye eiere.
Herlig og rund liten bamsefrøken
Å få ligge i armene til ungene er noe hun er glad i og sier ikke nei takk til en liten kos på kvisten. Til og med på selveste 17 mai.
Lille Dis begynner å bli en stor jente..selv om hun er minste mann i flokken.Hun er enda ikke solgt og skulle den rette familien dukke vil også hun få et nytt hjem i løpet av sommeren. De som måtte være så heldig å få denne lille trultå vil få en venn for livet som er både tillitsfull og kjærlig.

1 kommentar:

Anonym sa...

Så nydelig ho e;) Håpe tia går fort framover, klare nesten ikke vente tell ho e i hus;)