mandag 19. mai 2008

Hverdagslivet med kattungebanden:-)(klikk på bildene for å se dem i større format)

Vist har vi kattunger i huset for tiden,men så har vi også andre deilige puser.Måtte bare dele med dere dette bilde av Sander og godgutten hans Bamse.Disse to vet å kose seg på kvelden. Noen barn lese på sengen andre er så heldige og ha sin egen spill levende kosebamse. Det store høydepunktet er ofte denne stunden før legge tid.Bamse er Sander sin katt og ingen kan skille dem.Hver kveld følger Bamse Sander i seng,og ikke før Sander sover kommer han ned til oss igjen. Nå har kattungebanden blitt så store at de hopper ut av bingen...så da er det bare å åpne den. Cron synes dette er så ufattelig kult...for da kan han sove på katteteppe.Han er titt og ofte å finne inne i bingen for tiden:-)))
Kosestunder det kan man ha når tid som helst.Sander gir Dis en aldri så liten kos på 17 mai morgen.Alt hva man rekker om man bare vil...:-)
Så siden Cron vil sove i bingen har banden av små troll funnet ut at Cron sin seng er helt toppers!! De flesker seg godt i sauefellen Bjarne for han er deilig og myk.
Og Cron som den tøffelhelten han er...ja han lar de søte små sove i sengen sin....og krøller seg sammen i kattesengen.Han er nå snill og søt denne dobermannen vår:-))
Men kattunger kan sove hvor som helst de....det demonstrerte Darth Vader og Diablo her om dagen..hehe
Og alle nådigst så kan man jo dele seng med en Dobermann....Dina og Cron:-)))
Her har vi jentene i kullet.Dina og Dis. 2 fantastiske jenter!!
En sliten Dina..
Dis...for en gangskyld klar for fotografen.Dette ble et herlig bilde av henne....(ikje santvel Heidi;-)
Darth Vader i et sjeldent rolig øyeblikk.....det er virkelig fart i dem nå. Som oftes ender jeg opp med bare blå fartstriper på kamera...hehe


Det er temmelig kattesomt hos oss nå. Vi må passe oss for hvor vi trør,for det florerer med små blåe dotter for tiden:-) Darth Vader:-))
Å puppe kan gjøres med tilskuer.....ikke mye bluferdighet her i gården nei.
Det e jysla spennende med Cron og de diiiigre labbene hans..hehe


Dina,Dis og Dennis...et herlig 3 kløver.
Dis og Dina...snuppene mine dette.

Alle fem på en gang...det er sjelden kost...så dette bilde må nyyyytes .Forand er det Dennis og Dina,bak er det Diablo og Dis og på siden til venstre er det Darth Vader
Samarbeid det er genialt det.Her er det mamma som pupper og tante Leia som tar seg av vasken...hehe
"Kan jeg å være med å leke?.....vær så sniiiiiil".....hehe
Ja tiden flyyyyyr avgårde her.Nå blir dem øyeblikk 7 uker og om ikke lenge er de klare for nye hjem.Det er nok noe som ser frem til akkurat det ja;-))2 kommentarer:

Shamu sa...

Fantastiske bilder!
De er jo bare til å spise opp, hele gjengen, inkludert onkel Cron, og resten av pusefamilien.

Shamu sa...

Det ligger en utfordring til deg i blogge mn :)