fredag 4. april 2008

5 Blå nøster født.......

03.04.08 kom det til verden 5 blå nøster her hos Cronchio`s.Det ble 2 jenter og 3 gutter. Alle i ulike blå varianter.2 blåcremejenter...muligens er den ene blåcremespottet.2 blå gutter og 1 blåspottet gutt.Jeg var på jobb da fødselen kom i gang så verdens beste venninne og kattejordmor Ingri stilte opp og tok i mot de vakre nurkene.Hva skulle jeg gjort uten deg Ingri???Du er den beste!!:-)))))

Ine fødte som en katt og det hele var unnagjort på 2 timer..helt herlig.For jeg har nesten gullmedalje i fødsler med komplikasjoner.Nå steller og koser hun med dem og vil nesten ikke forlate dem for en liten matbit en gang.I går kveld måtte jeg mate henne inni fødekassen for at hun skulle spise.Snakk om stolt mamma....eller kanskje sliten mamma hehe.

Bilder vil det komme etter hver.Nå har vi en navnekamp gående for det er maaange rare navn på D.....siden dette er D-kullet.....Og jeg er overhodet ikke enig i å kalle alle guttene opp etter skumle skurker i Starwars som alle heter noe med Darth......men sønn og far i huset er stoooore tilhengere av Starwars og fast bestemt i sin sak om at disse søte guttene mine fint kan kalles opp etter fæle skurker...*sukk*. Jentene vil jeg kalle for Dina og Dis..men jordmoren hadde en aldri så liten innvending og ønsket en jente oppkalt etter seg.Så,hvordan skal det gå til når jordmoren heter INGRI...jeg ser ingen D der jeg???? joda løsningen ble DINGRI...er det muuulig da...hihi. Så da har vi altså:
Cronchio`s Dina Dingri
Cronchio`s Dis
Cronchio`s Darth Vader
Cronchio`s Darth Sidius
Cronchio`s Darth Maul

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulere med et nytt kull! får nesten lyst på en kosebamse til :)
Conrad var til dyrelegen på torsdag, og er ikke damenes Jens mer. Ellers har han det supert.

Cronchios sa...

Hehe...tusen takk.Så koselig å høre fra dere.Ikke dumt med ei lita venninne eller en bestekompis til godgutten nei..hehe;-))

Anonym sa...

Hei på du Tone pone
Ja men det var jo kjekt at saken var avklart med dina dingri.
De timene hos dere var kjekke å skumle på en gang. Var jo første gangen for meg å være med på en ordentlig fødsel. Var jo med å hjalp forrige gang også.
Så må eg jo bare få sagt at d er du som er verdens beste
Stor kos fra Ingrid Pingri Dingri.
PS. Neste kull om jeg er med så blir det vel Eingri men F kullet skal jeg ikke ha invendinger på navna..... tji hi

Britt Synnøve sa...

Hei.
Måtte inn å titte litt igjen.
Har sett tidligere, men ikke lagt igjen noen " spor " he he .
Mange fine bilder. Og enig med deg, de er sååå nydelige - både 2 og 4 beinte. Kunne hatt huset fullt vet du ( noen mener jeg har det nå )
Jeg har lyst på en liten Blå Prins.
Lykke til videre.

Hilsen Britt Synnøve