fredag 11. april 2008

Første uke allerede over:-)

Ja så var den første uken alt over.De små vokser og vokser ikke bare i størrelse men også personligheten vokser frem.Vi har endelig bestemt navn...klarte å diskutere meg vekk fra alle disse skurke navnene..men Darth Vader måtte jeg love dyrt og hellig å bruke på den mørkeste av de små guttene. Så det vil da si at jeg nå med største glede kan presenter dere for
Cronchio`s Dis
Cronchio`s Dina
Cronchio`s Dennis
Cronchio`s Darth Vader
Cronchio`s Diablo

Første bilde ut er av Dis og Dennis. Dennis er den bedaglige i kullet som stort sett nyter livet på ryggen.Dis er den største av jentene og er ei skikkelig kosepus som maler når vi holder henne.

Her er det Dennis som virkelig får kos av mamma...tror ikke jeg trenger si mer her......
Så har vi lille mørke Darth Vader som er like mørk og mystisk som sin navnebror.Tror denne karen kommer til å bli en spennende katt...en mystisk katt kanskje.
Dennis i sin berømmelige posisjon..hehe...sjekk alle de herlige prikkene han har på magen da......åååååå så deilig atte:-))
Diablo den store...han sutter seg fast på mamma Ine og vokser fra de andre.Det er en stor kar dette.
OG så deilige lille Dina da...miste frøkna i flokken som har skikkelig med bein i nesa.Denne jenta forteller rimelig kjapt hvor skapet skal stå.Det er ikke snakk om at vi skal løfte henne opp,for da setter hun i en sirene som en ikke skulle tro var mulig hos et så lite nurk...hihi
Kose klumpen Dis som er så deilig å høre på når hun maler så fornøyd for vi plukker henne opp!

En aldri så liten oppdatering.....

Ingen kommentarer: