mandag 21. april 2008

2 uker ...og litt til:-)

Ja slik ser det ut når bror og søster sover søtt...Dis og Darh Vader tar seg en aldri så liten høneblund.
Og slik ser det ut i kassen når alle sammen sover....meeeen nå begynner det å bli mye liv i dem, så dette synet er sjeldnere nå enn tidligere.
Darth Vader er en skikkelig herlig gutt,han ser ut som en liten bamse med sine runde små ører.
Dis har virkelig begynt å få sans for det som er utenfor esken.Hun trener det hun kan på å gå.Stavrer seg rundt og gjør stooor fremskritt hver dag.Er ikke lenge før hun hopper ut av kassen nå nei. Lek blant kattungene er det mye av for tiden.Her er Dis, Dina og Dennis i action.

Største gutt i flokken Diablo,er et skikkelig matvrak og henger i mammas pupp stort sett hele tiden.Prikke bror og prikke søster...søtere enne søtes...Dennis og Dina:-)))
Dennis ....denne gutten klarer å se pen og nydelig ut uansett om han er våken eller ei.


Tante Leia er god å ha,men kan bli en anelse hardhendt noen ganger.Hun er blitt en reser i å holde de små rene og pene Gjeeeeesp...en sliten Dis:-))

Acton i fødekassen....dette er topp underholdning uten tvil!!!!!!
Nå vokser dem så bare det.Er så herlig å se når de leker sammen...eller når de hyler av gleder bare de hører stemmene våre.Blir ikke lenge nå før vi tar ut kassen og erstatter den med en lavere seng slik at de kan begynne å utforske bingen.En utrolig herlig tid vi har i møte nå:-)))))


2 kommentarer:

HildeS. sa...

Gratulera med 5 søte små.
Dei er jo aldelesen nydelege:)

Malin sa...

Eg har ein utfirdring te deg i bloggen min;)