mandag 21. april 2008

2 uker ...og litt til:-)

Ja slik ser det ut når bror og søster sover søtt...Dis og Darh Vader tar seg en aldri så liten høneblund.
Og slik ser det ut i kassen når alle sammen sover....meeeen nå begynner det å bli mye liv i dem, så dette synet er sjeldnere nå enn tidligere.
Darth Vader er en skikkelig herlig gutt,han ser ut som en liten bamse med sine runde små ører.
Dis har virkelig begynt å få sans for det som er utenfor esken.Hun trener det hun kan på å gå.Stavrer seg rundt og gjør stooor fremskritt hver dag.Er ikke lenge før hun hopper ut av kassen nå nei. Lek blant kattungene er det mye av for tiden.Her er Dis, Dina og Dennis i action.

Største gutt i flokken Diablo,er et skikkelig matvrak og henger i mammas pupp stort sett hele tiden.Prikke bror og prikke søster...søtere enne søtes...Dennis og Dina:-)))
Dennis ....denne gutten klarer å se pen og nydelig ut uansett om han er våken eller ei.


Tante Leia er god å ha,men kan bli en anelse hardhendt noen ganger.Hun er blitt en reser i å holde de små rene og pene Gjeeeeesp...en sliten Dis:-))

Acton i fødekassen....dette er topp underholdning uten tvil!!!!!!
Nå vokser dem så bare det.Er så herlig å se når de leker sammen...eller når de hyler av gleder bare de hører stemmene våre.Blir ikke lenge nå før vi tar ut kassen og erstatter den med en lavere seng slik at de kan begynne å utforske bingen.En utrolig herlig tid vi har i møte nå:-)))))


fredag 11. april 2008

Første uke allerede over:-)

Ja så var den første uken alt over.De små vokser og vokser ikke bare i størrelse men også personligheten vokser frem.Vi har endelig bestemt navn...klarte å diskutere meg vekk fra alle disse skurke navnene..men Darth Vader måtte jeg love dyrt og hellig å bruke på den mørkeste av de små guttene. Så det vil da si at jeg nå med største glede kan presenter dere for
Cronchio`s Dis
Cronchio`s Dina
Cronchio`s Dennis
Cronchio`s Darth Vader
Cronchio`s Diablo

Første bilde ut er av Dis og Dennis. Dennis er den bedaglige i kullet som stort sett nyter livet på ryggen.Dis er den største av jentene og er ei skikkelig kosepus som maler når vi holder henne.

Her er det Dennis som virkelig får kos av mamma...tror ikke jeg trenger si mer her......
Så har vi lille mørke Darth Vader som er like mørk og mystisk som sin navnebror.Tror denne karen kommer til å bli en spennende katt...en mystisk katt kanskje.
Dennis i sin berømmelige posisjon..hehe...sjekk alle de herlige prikkene han har på magen da......åååååå så deilig atte:-))
Diablo den store...han sutter seg fast på mamma Ine og vokser fra de andre.Det er en stor kar dette.
OG så deilige lille Dina da...miste frøkna i flokken som har skikkelig med bein i nesa.Denne jenta forteller rimelig kjapt hvor skapet skal stå.Det er ikke snakk om at vi skal løfte henne opp,for da setter hun i en sirene som en ikke skulle tro var mulig hos et så lite nurk...hihi
Kose klumpen Dis som er så deilig å høre på når hun maler så fornøyd for vi plukker henne opp!

En aldri så liten oppdatering.....

tirsdag 8. april 2008

Yndige små vesen.....

Både små 2 og 4-beinte er rikitg så yndige spør du meg.Vi har hatt litt besøk i helgen og på søndag var min søster og mor innom og hadde med seg lille Kamilla.Kamilla var så flink og god med kattungen at den sovnet på fanget hennes:-))

Akkurat samme lillepus falt også godt til ro i Sanders armer.Det er den minste og mørkeste av de 2 blå guttene som er så utrolig bedårende.Jeg fikk klar melding av Sander i dag at vi skulle definitvit beholde en liten pus.....sukk...skulle så gjerne gjort d,meeeeen vi har da ikke plass til flere er jeg redd.
Her har jeg tatt et bilde av de 2 jente i kullet...det er rimelig stor størrelse forskjell på dem.Men de er kanon lekre begge 2, hver på sitt vis.
Og så en deilig liten blåspott gutt som gjør 1 av 2 ting han kan aller best nemmelig sove,sove og atter sove...foruten om å spise selvsagt:-))
Og lille blåcremespotten ...yndig liten sak..hun er enda minst men jammen meg henger hun fast i puppen og vokser seg stor og sterk for hver dag.

søndag 6. april 2008

Bilde kavalkade fra stor mage til 5 små:-))

Dette bilde er tatt ikke mange dagene før de små så dagens lys. Jeg tror Ine var en smuule lei av den digre magen som alltid var i veien.Ikke gikk det å vaske seg bak og ikke kunne hun smyge seg gjennom sprinklene...for der satt hun fast.Stakars tullmor og det var ikke vanskelig å se at hun syntes det var alt for tungt i slutten.

Men så endelig kom de små trollene.Og gleden stod i taket da det viste seg at far i huset hadde rett, at hun bar rundt på 5 små troll inni den digre magen sin.Fødselen gikk som på skinner attpåtil:-))
Forløpig er de jo forferdelig små og en anelse kjedelige..."De ligger jo bare der og sutter på mammaen sin"...sitat bestekompis til sønn i huset:-)) Men i matmors øyne er de ufattelig nydelige og etter mye studering er det fryktelig lett å skille dem fra hverandre...faktisk;-)


Bingen er alt kommet opp i stuen for Inemor hun ønsker å være sammen med oss andre,og vise frem sine 5 små nurk.En herlig og rolig kattemamma dette.Kompiser og venner har også fått lov å hilse på dem.Dette har kattungene så ufattelig godt av.Blir godt vant til berøring og lyder allerede før de har fått opp øynene.Onkel Cron har inntatt orkester plassen.Han forguder de små. Han hjelper Ine med rumpevasken...for det er tydeligvis litt mange små rumper å holde rene...hehe


En stolt mamma som nyter hvert sekund med med babyene sine:-))


Alle 5 på rekke og rad...på ytterfløyene er blåpaddejentene og i midten noe mer sjenerte små blå gutter..hehe



fredag 4. april 2008

5 Blå nøster født.......

03.04.08 kom det til verden 5 blå nøster her hos Cronchio`s.Det ble 2 jenter og 3 gutter. Alle i ulike blå varianter.2 blåcremejenter...muligens er den ene blåcremespottet.2 blå gutter og 1 blåspottet gutt.Jeg var på jobb da fødselen kom i gang så verdens beste venninne og kattejordmor Ingri stilte opp og tok i mot de vakre nurkene.Hva skulle jeg gjort uten deg Ingri???Du er den beste!!:-)))))

Ine fødte som en katt og det hele var unnagjort på 2 timer..helt herlig.For jeg har nesten gullmedalje i fødsler med komplikasjoner.Nå steller og koser hun med dem og vil nesten ikke forlate dem for en liten matbit en gang.I går kveld måtte jeg mate henne inni fødekassen for at hun skulle spise.Snakk om stolt mamma....eller kanskje sliten mamma hehe.

Bilder vil det komme etter hver.Nå har vi en navnekamp gående for det er maaange rare navn på D.....siden dette er D-kullet.....Og jeg er overhodet ikke enig i å kalle alle guttene opp etter skumle skurker i Starwars som alle heter noe med Darth......men sønn og far i huset er stoooore tilhengere av Starwars og fast bestemt i sin sak om at disse søte guttene mine fint kan kalles opp etter fæle skurker...*sukk*. Jentene vil jeg kalle for Dina og Dis..men jordmoren hadde en aldri så liten innvending og ønsket en jente oppkalt etter seg.Så,hvordan skal det gå til når jordmoren heter INGRI...jeg ser ingen D der jeg???? joda løsningen ble DINGRI...er det muuulig da...hihi. Så da har vi altså:
Cronchio`s Dina Dingri
Cronchio`s Dis
Cronchio`s Darth Vader
Cronchio`s Darth Sidius
Cronchio`s Darth Maul